- CLICK AICI PENTRU DETALII
UTILAJE - PRESE - BALOTARE DESEURI HORECA

UTILAJE - PRESE - BALOTARE DESEURI HORECA

Hotelurile, unitatile de cazare, terasele, restaurantele, fast-food și unitățile de alimentație generează cantități mari de deșeuri de carton, hârtie, plastic și alimente care necesită un management eficient.

În trecut, aceste deșeuri erau aruncate nesortate în containere de deșeuri care erau golite în mod regulat. Costurile de eliminare a deșeurilor au crescut, iar balotarea deșeurilor este acum o alternativă atractivă.

Presele si balotoare CK International poate furniza echipamente de reciclare a deșeurilor care permit sectorului hotelier să preleveze deșeurile la sursă, în siguranță și eficient. În loc să aibă deșeuri de carton și plastic nesortate, care pot atrage dăunători și pot fi un pericol de incendiu, o presa de balotat vă poate permite să produceți deșeuri balotate care pot fi apoi chiar comercializate.

CK500V - presa balotare verticala

Presa/bakitor CK500V este un utilaj cu actionare verticala, adaptat pentru situatiile in care spatiul este redus. Potrivita pentru industria HORECA, hoterluri, restaurante, terase, fast-food, cazari, pensiuni, cafenele. Construcția robustă a CK500V permite utilizatorilor să baloteze materiale precum carton, plastic plastic, plastic dur, deseuri din aluminiu sau deseuri diverse.

CK300VX

Seria CK300 produce baloti de pana la 300kg, dispunand deȘ un indicator automat de plin, incarcare frontala; perimite montare lana un perete, inaltime redusa. Evacuare mecanica cu comanda pe doua maini pentru siguranta. In general utilizata pentru balotare carton si plastic.

AVANTAJE

✓ Reducerea costurilor de procesare si depozitare
✓ Reducerea riscului de raspandire a daunatorilor
✓ Productivitate marita, redistribuire personal
✓ Posibilitatea valorificarii deseurilor balotate
✓ Mediu de lucru mai curat, ordonat si sigur
Utilaje reciclare.. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Utilaje reciclare.. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
Optimizarea proceselor de reciclare depinde în mare parte de procesarea mecanizata a produselor . . .
Utilaje reciclare.. DESEURILE MELE
Trimite-ne o imagine cu deseurile pe care doresti sa le prelucrezi precum si o aproximare a . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare,Utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare. Concasoare, maruntitoare, shreddere, prese balotare, procesare compost, reciclare deseuri, separare si recuperare,

go-top
TOP