- CLICK AICI PENTRU DETALII
UTILAJE PRELUCRARE DESEURI MUNICIPALE - PRESE BALOTARE

UTILAJE PRELUCRARE DESEURI MUNICIPALE - PRESE BALOTARE

În ultimii ani, un obiectiv cheie al politicii guvernamentale este reducerea cantității de deșeuri care sunt aruncate la groapa de gunoi și încurajarea reciclării. Comunitatea europeana, deasemenea, pune accent pe colectarea selectiva si imbunatatirea tehnologiilor de preluare si reciclare a deseurilor municipale.

CK500V - presa balotare verticala

Presa/bakitor CK500V este un utilaj cu actionare verticala, adaptat pentru situatiile in care spatiul este redus. Utilizate de obicei in punctele de comercializare cu amanuntul precum si ateliere de productie sau punctele de reciclare de deșeuri. Construcția robustă a CK500V permite utilizatorilor să baloteze materiale precum carton, plastic plastic, plastic dur, deseuri aparatura electronica și PET.

CKTR121 presa orizontala balotare

Presa orizontala, automata, cu doi arbori de presiune. Accepta o gama variata de materiale: RDF, SRF, MSW, carton, materiale plastice, PET, HDPE, hartie maruntita, cutii de aluminiu, cutii de otel si alte materiale recuperate. Dimensiuni presa de balotat: 2550mm H x 4250mm W x 9200mm L

AVOS 1410

Presa de balotat complet automată AVERMANN. Presa orizontala de balotat tip AVOS 1410 oferă calitate de primă clasă și productivitate ridicată. Caracteristicile speciale ale acestei prese de balotat automate includ deschiderea mare de alimentare, deschidere de separare, tehnica de legare dovedită și forța mare de presare.
Soluții și utilaje de procesare a deșeurilor municipale. - CLICK AICI PENTRU DETALII
Soluții și utilaje de procesare a deșeurilor municipale.

Soluții și utilaje de procesare a deșeurilor municipale.

Producem o gamă largă de prese de balotat semiautomate și duble, care pot fi personalizate conform cu cerințele clienților. Produsele CK International cuprind deasemenea si gama de compactoare Avermann și prese de balotat.
Acest portofoliu extins de produse și experiența puternică în industria deșeurilor ne permit să oferim solutii la cheie, complete, constand in: transportor, presa de balotat, ambalator și/sau integrare cu o instalație de procesare MRF (Material Recovery Facility).

Avantaje
✓ Reducerea costurilor de procesare si depozitare
✓ Productivitate marita, redistribuire personal
✓ Posibilitatea valorificarii deseurilor balotate
✓ Mediu de lucru mai curat, ordonat si sigur
Utilaje reciclare.. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Utilaje reciclare.. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
Optimizarea proceselor de reciclare depinde în mare parte de procesarea mecanizata a produselor . . .
Utilaje reciclare.. DESEURILE MELE
Trimite-ne o imagine cu deseurile pe care doresti sa le prelucrezi precum si o aproximare a . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare,Utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare. Concasoare, maruntitoare, shreddere, prese balotare, procesare compost, reciclare deseuri, separare si recuperare,

go-top
TOP