- CLICK AICI PENTRU DETALII
PRESARE - BALOTARE - DESEURI INDUSTRIALE

PRESARE - BALOTARE - DESEURI INDUSTRIALE

Companiile producătoare generează o cantitate mare de materiale mixte reciclabile care necesită o soluție eficientă de management.

Produsele CK International pot oferi soluții de balotare și compactare pentru o gamă largă de materiale. Prese de balotat verticale cu amprentă mică, potrivite pentru volume mici de deșeuri. Deasemenea compactoarele și presele noastre de putere i pot face față debitelor mari de deșeuri și pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților.

Presele de balotat pot fi amplasate aproape de sursa deșeurilor, economisind timp si costuri cu personalul.

Se pot face economii suplimentare, deoarece balotarea reduce costul de închiriere/depozitare și cantitatea de deșeuri trimise la groapa de gunoi. În plus, materialul balotat poate fi vândut generând venituri suplimentare. Alte avantaje ale balotării includ un mediu de lucru mai curat, mai ordonat și mai sigur.

CK500V - presa balotare verticala

Presa/balotor CK500V este un utilaj cu actionare verticala, adaptat pentru situatiile in care spatiul este redus. Utilizate de obicei in punctele de ateliere de productie sau punctele de reciclare de deșeuri. Construcția robustă a CK500V permite utilizatorilor să baloteze materiale precum carton, plastic plastic, plastic dur, reziduri industriale, deseuri industriale, deseuri aparatura electronica, PET.

CK600 HFEPC prese orizontale balotare deseuri

Seria CK600 include presa de balotat orizontală originală CK și a poate fi folosita in procesarea deseurilor industriale. Este potrivita pentru situatiile in care volumul deseurilor este foarte mare si necesita tehnologii performante de balotare automata sau semiautomata. Sistem de evacuare integrat. Lame de forfecare puternice. Sistem de legare impachetare orizontal, puternic.

AVOS 1410 presa automata de balotat industriala

Presa de balotat complet automată AVERMANN. Presa orizontala de balotat tip AVOS 1410 oferă calitate de primă clasă și productivitate ridicată. Caracteristicile speciale ale acestei prese de balotat automate includ deschiderea mare de alimentare, deschidere de separare, tehnica de legare dovedită și forța mare de presare.
Utilaje reciclare.. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Utilaje reciclare.. DIVERSITATE -  PRETURI COMPETITIVE
Optimizarea proceselor de reciclare depinde în mare parte de procesarea mecanizata a produselor . . .
Utilaje reciclare.. DESEURILE MELE
Trimite-ne o imagine cu deseurile pe care doresti sa le prelucrezi precum si o aproximare a . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare,Utilaje pentru reciclare ,concasare, atasamente pentru demolare. Concasoare, maruntitoare, shreddere, prese balotare, procesare compost, reciclare deseuri, separare si recuperare,

go-top
TOP