Seria GDI cu doi arbori. Macinator, maruntitor, taietor deseuri industriale dure

Proenergy Recycling Solutions.

Double-Shaft Shredder GDI Series

GDI Series Shredder este un tocator multifuncțional cu doi arbori pentru reducerea deșeurilor industriale și comerciale.
Maruntește diferite materiale în forme și dimensiuni optime pentru reciclare, incinerare sau depozitare. GDI are o stabilitate de neimaginat și este întotdeauna de încredere, făcând față cererii de eliminare a deșeurilor în cele mai dure condiții de lucru.

Aplicatii
Deșeurile industriale și comerciale sunt deșeurile solide generate din activitățile unităților de producție și de afaceri. Are o compoziție complexă și poate conține diverse materiale plastice, carton, metale, fibre, piele, lemn, sticlă etc. Aceste materiale au o valoare mare de reutilizare și pot fi reciclate după tratare, în instalații de incinerare a deșeurilor în energie sau realizate. în combustibili derivați din deșeuri.Tocatorul de deșeuri industriale se bazează în principal pe principiul forfecarii-tăierii pentru a finaliza procesul de mărunțire a materialelor. Motorul antrenează reductorul și transmite cuplul tăietorilor tocătorului prin arborele rolei tăietorului, care agăță materialul și îl rupe în jos, în timp ce frezele de pe rolele aferente acționează ca o foarfecă pentru a tăia materialul. Materialul mărunțit este evacuat din partea inferioară a tocătorului.

info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Tocator deseuri industriale si comerciale. Macinare gunoi industrial,Reciclare si macinare deseuri industriale, gunoi comercial, deseuri diverse. Macinator de produse industriale. Tocator industrial pentru deseuri dure.,

go-top
TOP