Tocator cu ax dublu Seria GDF

Proenergy Recycling Solutions.

Double-Shaft Shredder GDF Series

Tocatorul cu ax dublu din seria GDF este fabricat special pentru tratarea deseurilor biologice. Poate fi folosit pentru mărunțirea deșeurilor de grădină și bucătărie, distrugerea alimentelor expirate sau pentru eliminarea deșeurilor de sacrificare.

Tocatorul GDF este renumit pentru structura sa solidă, performanța super înaltă și durata lungă de funcționare. Este utilizat pe scară largă în restaurante, hoteluri, supermarketuri, abatoare, unități de gestionare a gunoiului.

APLICARE
Deșeurile alimentare reprezintă aproximativ 50%-60% din deșeurile menajere, se referă în principal la deșeurile menajere perisabile, organice generate în viața de zi cu zi a rezidenților și activități precum procesarea alimentelor, serviciile de catering și hrănirea unitară, inclusiv: grăsimi și uleiuri reziduale, resturile de carne crudă, resturile, oasele etc. și includ și deșeurile de fructe și legume din piețele de legume.

Principiul de functionare
Tocatorul de deșeuri alimentare se bazează în principal pe principiul forfecarii/tăierii pentru a finaliza procesul de mărunțire a materialelor. Motorul antrenează reductorul și transmite cuplul tăietorilor tocătorului prin arborele rolei tăietorului, care agăță materialul și îl rupe în jos, în timp ce frezele de pe rolele aferente acționează ca o foarfecă pentru a tăia materialul. Materialul mărunțit este evacuat din partea inferioară a tocătorului.


info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Tocator cu ax dublu Seria GDF alimente, deseuri gradina, bucatarie,Tocator cu ax dublu Seria GDF alimente, deseuri gradina, bucatarie, resturi din sacrificare, gestionare gunoi alimentar,

go-top
TOP