Tocator fin cu rotor dublu Seria GSD

Proenergy Recycling Solutions.

Double Rotor Fine Shredder GSD Series

GSD este un tocator fin puternic, la standarde înalte, care poate mărunți rapid materialele la forma și dimensiunea necesară. GSD folosește rotoare duble pentru a mărunți materiale, ceea ce este mai eficient și are o capacitate de producție mai mare.

Aplicatii
Macinator-tocator-maruntitor fin din seria GSD cu rotor dublu este proiectat pentru a face față sarcinii mai complexe și mai severe de mărunțire fină a deșeurilor. Poate gestiona o varietate de materii prime solide de volum mare, cum ar fi role de plastic, mănunchiuri de deșeuri de hârtie, grămezi de țesături și așa mai departe. Cele două rotoare ale tocătorului sunt conduse independent și se rotesc în direcții opuse, alimentându-se unul pe celălalt pentru mărunțire multiplă și îmbunătățind eficient eficiența mărunțirii.


Tocatorul fin din seria GSD cu rotor dublu este o evolutie a tocatorului cu un singur arbore, cu un design simetric cu dublu arbore. Materialul cade în mod natural în zona de mărunțire prin buncărul de alimentare și fiecare arbore de tăiat așchii poate fi alimentat automat la o viteză uniformă, fără a fi nevoie de un dispozitiv de împingere. Baza tăietorului și frezele sunt fixate pe arborele principal și au un design conceput pentru a asigura un ax echilibrat, vibrații scăzute, zgomot redus, eficiență ridicată, descărcare uniformă și dimensiune controlată, potrivite pentru mărunțirea și eliminarea unei varietăți mari de materiale moi și dure.
Dimensiunea frezelor și dimensiunea găurilor de sită sunt selectate în funcție de cerințele utilizatorului.

info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Tocator fin cu rotor dublu Seria GSD plastic, hartie, textile,Tocator fin cu rotor dublu Seria GSD, de putere. Pentru maruntire fina a deseurilor solide voluminoase precum role de plastic, hartie, carton, textile,

go-top
TOP