Tocator-maruntitor cu patru arbori Seria GF de putere

Proenergy Recycling Solutions.

Four-Shaft Shredder GF Series

Tocatorul cu patru arbori este un tocator multifunctional, are acelasi principiu de lucru ca tocatorul cu doi arbori. Tocatorul cu patru arbori din seria GF poate controla dimensiunea finală a materialului prin echiparea unui ecran la ieșire. Tocatorul fin cu patru arbori oferă o forță de forfecare mai mare decât tocatorul cu doi arbori, poate gestiona toate tipurile de duritate, ductilitate a deșeurilor și obținand un randament bun.

Aplicații
În general, tocătoarele cu patru arbori sunt utilizate pentru sarcini mai dificile, cum ar fi reducerea unor volume mari de material la o dimensiune mică și uniformă într-o singură trecere, menținând în același timp un randament bun. Funcția celor două tăietoare de deasupra tocătorului cu patru arbori este de a curăța arborii de dedesubt și, în același timp, de a oferi o anumită forță de forfecare.

Tocatorul cu patru arbori din seria GF are patru seturi de role de forfecare cu diferite configurații de scule pentru a se potrivi între ele. Odată intrat în camera de mărunțire, materialul este mărunțit în bucăți mici prin acțiunea de rupere și forfecare a lamelor pe cele patru seturi de role. Dimensiunea materialului de ieșire este controlată de ecran. După ce materialul este tăiat o dată, materialul cu o dimensiune mai mică a particulei decât orificiul ecranului este descărcat din partea inferioară a cutiei sub acțiunea gravitației și a presiunii de strângere, în timp ce materialul cu o dimensiune mai mare decât orificiul ecranul este ghidat de tăietoarele principale și de tăietorii secundare pentru a reveni la suprafața interioară a ecranului pentru a doua tăiere și așa mai departe până când materialul poate fi descărcat din orificiul ecranului.

info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Tocator-maruntitor-macinare cu patru arbori Seria GF de putere,Tocator cu patru arbori Seria GF de putere pentru deseuri diverse. Foarte eficient prin actiunea taietoarelor principale iar apoi a celor secundare.,

go-top
TOP