image 1 image 2 image 3
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
GEP Ecotech, procesare deseuri. Utilaje reciclare

GEP Ecotech, procesare deseuri. Utilaje reciclare

Specializata in procesarea deseurilor GEP Ecotech produce o gama variata si dedicata statiilor de sortare si maruntire a deseurilor si altor materiale reciclabile.

Fie ca este vorba de metale (cupru, aluminiu, stanniu, plumb nichel, etc), deseuri casnice combinate, reziduri lemnoase sau mobilier, deseuri medicale, resturi sau biomasa, produse electronice sau calculatoare, anvelope etc. utilajele noastre au o structura de macinare cu tehnologie de actionare cu unul, doi sau patru arbori, freze si cutite taietoare din materiale rezistente, variante constructive dimensional diferite astfel incat sa acopere cerintele proiectului dumneavoastra.

Inainte de macinare

Inainte de macinare

produs nou
Dupa macinare

Dupa macinare

produs nou
Tocatoare industriale deseuri. Macinatoare deseuri

Tocatoare industriale deseuri. Macinatoare deseuri

Varietatea deseurilor și diferitele proprietăți fizice (ductilitate, duritate etc.) ale diferitelor deșeuri metalice, plastice, textile necesită tocatoare adaptate. Unele stații mari de reciclare funcționează la capacitate maximă pentru perioade lungi de timp, astfel încât stabilitatea și fiabilitatea tocatorului sunt, de asemenea, de o importanță capitală. carcase de mașină. Toate macinatoarele noastre sunt renumite pentru disponibilitatea și fiabilitatea lor ridicate, iar pentru situatii de uzura sau inlocuiri piese de schimb va oferim garantia continuitatii.
Gama variata prelucrare deseuri

Gama variata prelucrare deseuri

Varietatea deșeurilor și diferitele proprietăți
fizice (ductilitate, duritate etc.) ale acestora
conduc la necesitatea unor utilaje dedicate pentru:

✓ deseuri metalice  ✓ deșeuri plastic
✓ deșeuri textile   ✓ lemn si lemn rezidual
✓ hartie si carton  ✓ deseuri organice
✓ deseuri electronice ✓ deseuri medicale

Fiabilitate si durabilitate

Fiabilitate si durabilitate

Unele stații mari de reciclare funcționează la capacitate maximă pentru perioade lungi de timp, astfel încât stabilitatea și fiabilitatea tocatorului sunt, de asemenea, de o importanță capitală. carcase de mașină. Toate macinatoarele noastre sunt renumite pentru disponibilitatea și fiabilitatea lor ridicate, iar pentru situatii de uzura sau inlocuiri piese de schimb
Aplicatii / domenii de utilizare

Aplicatii / domenii de utilizare

proiecte statii prelucrare deseuri maruntire, tocare, macinare

Utilaje reciclare.,Procesare deseuri: maruntire, macinatoare, tocare. Utilaje reciclare,Utilaje pentru prelucrare deseuri. Procesare deseuri: maruntire, macinare, tocare, separare. Utilaje reciclare. Tocatoare, maruntitoare, macinatoare, granulare. ,

go-top
TOP