image 1 image 2 image 3
produs nou
PROCESARE SI RECICLARE DESEURI MEDICALE

PROCESARE SI RECICLARE DESEURI MEDICALE

Instalatie tratare deseuri medicale -Inovatie -Incalzire cu microunde. Toate tipurile de deșeuri medicale (lichide și solide) considerate infecțioase, inclusiv deșeuri patologice de origine umană sau animală.
Documentatie PDF linii reciclare deseuri medicale

Documentatie PDF linii reciclare deseuri medicale

Va invitam sa vizualizati / descarcati fisierele PDF, in limba romana.
Immbunatatim continuu utilajele si liniile complete pentru reciclare deseurilor provenind din domeniul medical bazandu-ne pe experienta si orientandu-ne cu atentie catre cerintele exacte ale clientilor nostri.
produs nou
UTILAJE SI STATII DE RECICLARE DESEURI MEDICALE

UTILAJE SI STATII DE RECICLARE DESEURI MEDICALE

DECONTAMINARE DESEURI MEDICALE, MARUNTIRE SORTARE

DECONTAMINARE DESEURI MEDICALE, MARUNTIRE SORTARE

Ecosteryl - Sortare și economie circulară datorită R-steryl


Ce fel de deșeuri pot fi tratate de Ecosteryl?
✓ Toate tipurile de deșeuri medicale (lichide și solide) considerate infecțioase, inclusiv deșeuri patologice de origine umană sau animală.
✓ Materiale înțepătoare, cu muchii ascuțite și înțepătoare.
✓ Proces 100% electric de căldură uscată

Un container de deșeuri (coș de gunoi) este plasat pe sistemul automat de încărcare a mașinii. Un cântar industrial înregistrează greutatea deșeurilor încărcate. Încărcarea este automatizată: de îndată ce buncărul de încărcare este gol, se încarcă un nou container.

Un tocator industrial puternic, fiabil și lent reduce volumul deșeurilor medicale cu până la 80%. Cele 4 axe și un ecran special dezvoltat de Ecosteryl asigură o mărunțire calibrată. Mai multe sisteme asigură funcționarea optimă a tocătorului, prevenind orice deteriorare a mecanismului său de tăiere (prin intermediul unui sistem anti-blocare).

În mai puțin de trei minute, deșeurile vor atinge o temperatură de aproximativ 100°C la capătul tunelului cu microunde. Un sistem de control automat garanteaza calitatea preincalzirii. Deșeurile încălzite se păstrează timp de o oră în rezervor la o temperatură de aproximativ 100°C. Combinația acestor doi parametri (timp și temperatură) asigură o decontaminare completă. Deșeurile care ies din mașină sunt decontaminate, uscate și de nerecunoscut. Se pot directiona direct ruta tradiționala de colectare a deșeurilor menajere sau pot fi trimise catre sistemul de sortare automatizata R-steryl.

Deșeurile decontaminate sunt trimise la centrul de sortare R-steryl.
Acestea va sorta deseurile decontaminate după mărime și culoare, conform parametrilor definiți de client.

Utilaje reciclare.,Utilaje reciclare deseuri medicale. Decontaminare solide lichide.,Utilaje reciclare deseuri medicale. Decontaminare deseuri medicale, lichide, solide, de origine umana sau animala. ,

go-top
TOP