Seria GDB cu doi arbori. Macinator, maruntitor, destinat biomasei

Proenergy Recycling Solutions.

Double-Shaft Shredder GDB Series

Tocatorul cu ax dublu din seria GDB este special conceput pentru a manipula deșeurile de la deșeuri municipale verzi, port-altoi, deșeuri de lemn netratate, paie sau coji de fructe de culturi etc. Poate mărunți rapid materialele din biomasă în bucăți mici. Tocatorul cu ax dublu de la GEP Ecotech are un randament ridicat și o performanță fiabilă, utilizat pe scară largă în centralele electrice de cogenerare cu biomasă.

Utilizare / Aplicații
Biomasa este un material organic regenerabil de origine vegetală și animală și este un combustibil alternativ important pentru generarea de energie electrică sau căldură. Valoarea mare a biomasei și costul scăzut de eliminare primesc o atenție din ce în ce mai mare, iar acum există multe centrale electrice în întreaga lume dedicate arderii biomasei.

Principiul de functionare
Tocătorul de biomasă este acționat de un motor care antrenează doi arbori de tăiere care rotesc tăietorul și manșonul la viteză mică. Efectul de forfecare este realizat prin forfecarea marginilor feței tăietoare adiacente pe arborele tăietorului, forfecarea vârfului tăietorului împotriva suprafeței cilindrice a manșonului și ruperea prin diferența de cuplu și viteză a arborelui tăietor.


info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Reciclare biomasa. Tocare, macinare ierburi si ramasite lemnoase,Reciclare biomasa. Tocare, macinare ierburi si ramasite lemnoase, coji, ramasite de la culturi, stiuleti, coji de fructe. Macinare industriala deseuri.,

go-top
TOP