Seria GDL cu doi arbori. Macinator deseuri mobilier, aparatura voluminoasa

Proenergy Recycling Solutions.

Double-Shaft Shredder GDL Series

Tocatorul din seria GDL este un tocator de forfecare cu ax dublu proiectat de GEP Ecotech special pentru eliminarea deseurilor voluminoase. Poate reduce dimensiunea diferitelor mobilier de uz casnic și de birou, saltele, deșeuri de aparate electrice (W.E.E.E.) și alte articole voluminoase în mod eficient și economic. Poate reduce costurile de ocupare a spațiului și de eliminare, poate îmbunătăți eficiența livrării și poate promova reciclarea prin recuperare.

Utilizare si aplicatii
Deșeurile voluminoase reprezintă o varietate de mobilă voluminoasă, deșeuri de grădină, W.E.E.E, etc. care se colectează prin rute specializate. Deșeurile voluminoase conțin multe resurse diferite și valoroase care pot fi recuperate și reintroduse în ciclul materiilor prime, precum și generarea de combustibil de înlocuire de înaltă calitate pentru utilizarea termică.

Principiul de functioanre

info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contactTel: 0745101841 tel-contactTel: 0741425096 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Utilaje reciclare.,Macinator deseuri mobilier, aparatura voluminoasa, lemn rezidual, electronice,Seria GDL doi arbori. Macinator deseuri mobilier, aparatura voluminoasa. Prelucrare maruntire deseuri. Tocare macinare mobilier, saltele, canapele, electronice.,

go-top
TOP